Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple: Ετοιμάζεται το iOS 8, σημαντικές αλλαγές στο Mac OS X 10.10


Το συνέδριο WWDC 2014 της Apple θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρία θα παρουσιάσει το νέο mobile λειτουργικό της, iOS 8 και θα αλλάξει αισθητά το OS X.

Το Mac OS X 10.10 αναμένεται να διαθέτει νέο σχεδιασμό, με την αλλαγή να θυμίζει αρκετά αυτήν από το iOS 6 στο iOS 7, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τα νέα εικονίδια του iOS 7 και στο OS X 10.10, όπως και πιο λεπτομερείς γωνίες παραθύρων καθώς και μεγαλύτερη λευκή επιφάνεια από την υπάρχουσα έκδοση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του OS X όπως το Finder, το Mission Control και το multi-window mulitasking δεν πρόκειται να δεχθούν κάποια σημαντική αλλαγή, με την εταιρεία να επιθυμεί κάθε λειτουργικό της σύστημα να έχει το δικό του χαρακτήρα και να «ενώνονται» με κοινές εφαρμογές αλλά και αισθητικά.

Η κωδική ονομασία του Mac OS X 10.10 είναι "Syrah" με την τελική του έκδοση να αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2014.

Όσον αφορά το iOS, οι αλλαγές στην 8η έκδοση δεν αναμένεται να είναι σημαντικές, ενώ το Shazam μαζί με την εφαρμογή Healthbook στην ενσωμάτωση του λειτουργικού, αναμένεται να είναι από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις.
[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home