Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



iPhone 6 Plus: Λυγίζει αν μείνει πολύ ώρα σε τσέπη


Όταν η Apple αποφάσισε να κυκλοφορήσει το μεγαλύτερο iPhone της, αυτό των 5,5 ιντσών, πολλοί φοβόντουσαν ότι η συσκευή θα ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα χωρούσε στην τσέπη τους. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, αφού αυτοί που νόμιζαν ότι δεν θα χωράει στη τσέπη τους, τώρα παραπονιούνται ότι λυγίζει όταν βρίσκεται σε αυτή καθώς κάθονται.

Σύμφωνα με το MacRumors, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου κινητού, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το κινητό τους έχει στραβώσει μετά από κάθε φορά που κάθονται και το έχουν στην τσέπη τους.





Όπως γράφει στο MacRumors χρήστης με το όνομα "hanzoh" μετά από κάποιες ώρες με το iPhone 6 Plus στην τσέπη του παντελονιού του ενώ οδηγούσε για 4 ώρες σ' έναν γάμο, μετά το γεύμα που ακολούθησε τον γάμο και τον... χορό (συνολικά 18 ώρες), το κινητό του ήταν κάπως έτσι:

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρήστες κάνουν παράπονα ότι τα iPhone τους λυγίζουν. Πέρσι, σύμφωνα με αναφορές  του Cult Of Mac χρήστες του iPhone 5s επίσης διαμαρτύρονταν ότι λυγίζει ενώ ήταν στην τσέπη τους.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home