Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Facebook γίνεται πιο διακριτικό


Σήμερα 30 Απριλίου το Facebook θα αναβαθμίσει το API του φέρνοντας αλλαγές στις εφαρμογές του, αλλά και σε υπηρεσίες τρίτων.

Σύμφωνα με το Facebook, η νέα έκδοση του Graph ΑPI θα βοηθήσει τους developers να αναπτύξουν τις εφαρμογές τους και να κερδίσουν χρήματα μέσα από αυτές.

Επίσης, ο νέος τρόπος σύνδεσης [Facebook login] θα δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στις πληροφορίες που μοιράζονται με τις εφαρμογές και τα διάφορα sites που υποστηρίζουν εγγραφή μέσω Facebook.

Στην προηγούμενη έκδοση του API, οι developers βασιζόταν στα στατιστικά των φίλων, αντλώντας πληροφορίες όπως φωτογραφίες, γενέθλια, check-ins και status updates. Τώρα, με το Graph API v2.0 ο χρήστης θα είναι αυτός που θα καθορίζει ποιες πληροφορίες θα μοιράζεται σε κάθε εφαρμογή μέσω του κοινωνικού δικτύου.

Οι αλλαγές που έρχονται αύριο έγιναν γνωστές στο περσινό συνέδριο F8 2014, όπου το Facebook ανακοίνωσε για πρώτη φορά την νέα έκδοση του Graph ΑPI [Graph API v2.0], μαζί με μια νέα διαδικασία σύνδεσης.
Μία σημαντική αλλαγή, επίσης, είναι η δυνατότητα ανώνυμης σύνδεσης σε μία εφαρμογή μέσω του Facebook log in.

Τέλος, με το νέο Graph API v2.0, το Facebook σκοπεύει να σταματήσει την πρόσβαση στα hashtags από εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων, κάτι που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι διαφημιστές.

Εκτιμάται ότι, στο πλαίσιο της επέκτασης των υπηρεσιών του, πιθανόν επί πληρωμή, το Facebook θα λανσάρει ένα ξεχωριστό εργαλείο για τη διαχείριση των πληροφοριών από τα hashtags.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home