Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Sense8: Η νέα σειρά του Netflix που θα σας κάνει να κολλήσετε

Εδώ και λίγες μέρες στο Netflix έχει κάνει την εμφάνισή της μια νέα σειρά! Το Sense8, όπως ονομάζεται είναι η νέα δουλειά των αδερφών Γουατσόφσκι, δημιουργούς του Matrix και του CloudAtlas, οι οποίοι μας εκπλήσσουν για ακόμα μια φορά.

Η σειρά παρουσιάζει οχτώ διαφορετικούς ήρωες από διάφορα μέρη του πλανήτη οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με έναν «μαγικό» τρόπο αν και δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Η ιστορία του καθενός αναπτύσσεται ξεχωριστά σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όμως «δένεται» τελικά με τις υπόλοιπες με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο καθώς οι ήρωες επικοινωνούν μεταξύ τους υπερφυσικά για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει.

Ένας Αμερικανός από το Σικάγο, μια Ισλανδή, ένας Κενυάτης, μια Νοτιοκορεάτισσα, μια Ινδή, ένας Μεξικανός, ένας Γερμανός και μια Αμερικανίδα από το Σαν Φρανσίσκο συνθέτουν την πρωταγωνιστική ομάδα και οι αδερφοί Γουατσόφκι μιλούν ακόμα μια φορά για πολύ σημαντικά θέματα σχετικά με την κοινωνία, την καταπίεση, τις σχέσεις και όλα αυτά φυσικά με μια δόση επιστημονικής φαντασίας.

Ίσως πρόκειται για την έκπληξη της χρονιάς και μια σειρά που θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε. Μια σειρά με άρτια σκηνοθεσία και ερμηνείες με ένα πολύ προσεγμένο σενάριο, το Netflixκάνει για ακόμα  μια φορά την έκπληξη και παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό δημιούργημα σε προδιαγραφές κινηματογραφικής ταινίας.

Η σειρά γυρίστηκε σε εννέα διαφορετικά μέρη του πλανήτη, ενώ πολλές φορές οι πρωταγωνιστές έπρεπε να γυρίζουν την ίδια σκηνή σε διαφορετική χώρα!
«Γυρίσαμε την τελευταία σκηνή τρεις φορές σε τρεις διαφορετικές εποχές του χρόνου και χρειαστήκαμε επτά μήνες για να την ολοκληρώσουμε!» λέει από την άλλη ο ηθοποιός Μπράιαν Σμίθ που υποδύεται τον Γκόρσκι, έναν αστυνομικό στο Σικάγο.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια κυκλοφόρησαν την περασμένη Παρασκευή αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ αυτή την Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα τέσσερα, ενώ συνολικά έχει 12 επεισόδια.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home