Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Προσωπικό email από την Google προσεχώς




google-search-engine

Η Google προσεχώς αναμένεται να δώσει στους χρήστες της υπηρεσίας Gmail τη δυνατότητα να αγοράζουν τη δική τους προσωπική διεύθυνση. 
Οι πρώτες πληροφορίες από την Google μιλούν για κόστος 2 δολαρίων το μήνα για προσωπικούς λογαριασμούς και 5 δολαρίων το μήνα για εταιρικούς χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι αντί για την κλασική μορφή διεύθυνσης name@gmail.com, θα μπορούσε κανείς να επιλέξει τη μορφή name@domain.xxx έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Gmail για όποιο URL το επιθυμεί.
Όλα τα χαρακτηριστικά του Gmail θα παραμένουν ως έχουν, χωρίς περιορισμούς και άλλες διαφοροποιήσεις, έτσι ώστε να μην αλλάζει η μορφή της διεύθυνσης τον τρόπο αλληλεπίδρασης με την υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Google. Όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν 15 GB χώρο, ενώ οι εταιρικοί χρήστες έχουν διαθέσιμο online χώρο 30 GB. Υπάρχει η φήμη ότι η Google θα προσφέρει με τη νέα δυνατότητα και ακόμα μία συνδρομή της τάξης των 10 δολαρίων το μήνα με απεριόριστο όγκο δεδομένων και υποστήριξη της υπηρεσίας Google eDiscovery.
Δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της νέας υπηρεσίας ή το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα τις δούμε να διατίθενται στο ευρύ κοινό. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι υπηρεσίες αυτές στην πράξη.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home