Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τα iPhone 6s και 6s Plus διαθέσιμα στην Ελλάδα




Τα νέα smartphones της Apple, τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία ανακοινώθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 9 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, βελτιώνονται σημαντικά από τους προκατόχους τους με πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα, χρυσό, γραφίτης, ασημί και ροζ χρυσό.
Σε σχετική ανακοίνωση το δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός γνωστοποίησε ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iPhone ανταλλάζοντας την παλιά τους συσκευή μέσω της Υπηρεσίας ανταλλαγής κινητού. Επιπλέον, θα παρέχεται και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κοινού.
Σε ανάλογη ανακοίνωση η Vodafone γνωστοποίησε ότι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο www.vodafone.gr/iPhone-6S. Επιπρόσθετα, στη σελίδα του Vodafone e-shop θα είναι σύντομα διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, καθώς και αποκλειστικές προτάσεις ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στιλ.
Τέλος, η Wind θα προσφέρει και αυτή τα νέα iPhone από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προπαραγγείλουν τις νέες συσκευές από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, μεσω του site της εταιρείας. 
[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home