Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Test: Ποιο κινητό τραβάει καλύτερες φωτογραφίες;


Το Android Authority, ένα από τα μεγαλύτερα Android portals του πλανήτη, διενήργησε ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό τεστ με τη συμμετοχή των αναγνωστών του. Τα Sony Xperia Z5, Galaxy Note 5, LG G4 και iPhone 6S χρησιμοποιήθηκαν για να τραβήξουν μια σειρά φωτογραφιών και στη συνέχεια οι αναγνώστες του Android Authority έπρεπε να ψηφίσουν τις φωτογραφίες που θεωρούσαν καλύτερες, χωρίς να γνωρίζουν σε ποιό κινητό αντιστοιχούσαν!
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών.


Παρατηρούμε πως στα χαρτιά, το iPhone 6S υστερεί του ανταγωνισμού… Το “blind test” του Android Authority ανέδειξε ως νικητή το iPhone 6S, με τους αναγνώστες να το ψηφίζουν ως το κινητό με τις καλύτερες φωτογραφίες σε ποσοστό 38.2% ενώ ακολούθησε το Galaxy Note 5 με 34.1%. Τρίτο καλύτερο ψηφίστηκε το Sony Xperia Z5 με 17.7% ενώ την τελευταία θέση έλαβε το LG G4 με 10% των συνολικών ψήφων.

big-smartphone-camera-shootout-results

Αφήνοντας στην άκρη τους αριθμούς και αναλύοντας τα αποτελέσματα πραγματικής χρήσης αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως τα χαρτιά δεν λένε ολόκληρη την αλήθεια.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home