Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Anonymous: Kατηγορούν αμερικανική startup ότι βοηθά το ISIS


Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στο ISIS. Μία startup στη Silicon Valley βρίσκεται στο διασταυρούμενα πυρά.
Η CloudFlare είναι μία υπηρεσία που βοηθά websites να παραμείνουν online στην περίπτωση που η κίνηση προς αυτά είναι πολύ μεγάλη. Στην περίπτωση όμως αυτή υπάγονται και οι επιθέσεις τύπου DDoS που διεξάγουν οι Anonymous προκειμένου να "καταρρίψουν" websites που θεωρούν ότι ανήκουν στους τρομοκράτες του ISIS.
Νωρίτερα, οι Anonymous έχουν ανακοινώσει ότι ζητούν βοήθεια από τον κόσμο για να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στον κυβερνοπόλεμο ενάντια στο ISIS. Στο εγχειρίδιο για τους νέους χάκερ που προσφέρουν περιλαμβάνεται και ένας οδηγός για τη διεξαγωγή επιθέσεων DDoS. Οι Anonymous κατηγορούν την CloudFlare προστατεύει μερικές δεκάδες website που συνεργάζονται με το ISIS, αποδεχόμενοι τους ισχυρισμούς της ομάδας χάκερ GhostSec.
Η CloudFlare με τη σειρά της υπεραμύνεται της τακτικής της και λέει ότι οι Anonymous είναι υποκριτικοί στις δηλώσεις τους, καθώς και οι ίδιοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία της. Η εταιρεία λέει ότι δεν επιλέγει ποιοι θα είναι οι πελάτες της. Ο CEO της CloudFlare, Matthew Prince, λέει στο The Register ότι δεν θα μπορούσαν να βοηθούν website του ISIS, καθώς για την πληρωμή των υπηρεσιών χρειάζεται πιστωτική κάρτα, προφανώς κάποια κλεμμένη, την οποία το CloudFlare δεν θα αποδεχόταν.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home