Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Wind προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της το F-secure Safe



Μισό εκατομμύριο συνδρομητές Σταθερής τηλεφωνίας και Internet είναι η αφορμή για ένα δώρο Χριστουγέννων. Τη βραβευμένη λύση προστασίας F-Secure SAFE, για ασφάλεια πλοήγησης στο Internet, ηλεκτρονικών αγορών και τραπεζικών συναλλαγών από όλες τις συσκευές αξίας 59,90€, προσφέρει δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο η Wind στους 500.000 συνδρομητές Σταθερής και Internet WIND, χωρίς κάποια επιπλέον δέσμευση.
Το F-Secure Safe καλύπτει την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από όλες τις συσκευές PC, Mac,smartphone και tablet [Android, iOS & Windows Phone] και η Wind το προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές σταθερής για χρήση σε έως 3 συσκευές της επιλογής τους. Για την εγκατάσταση της λύσης προστασίας F-Secure Safe οι συνδρομητές σταθερής της WIND μπορούν να επισκεφθούν το wind.gr/safe.
H προσφορά ισχύει έως ισχύει έως 4/1/2016 για ενεργούς συνδρομητές Σταθερής & Ιnternet WIND με DSL Internet. Το δώρο αφορά χρήση σε έως 3 συσκευές.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Wind.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home