Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Netflix επίσημα και στην Ελλάδα

 

Το Netflix ανακοίνωσε στο πλαίσιο της CES Press Conference που είχε προγραμματίσει την έναρξη λειτουργίας του σε 130 χώρες. Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται πάρα πολλές νέες περιοχές και πλέον οι Έλληνες φίλοι τηλεοπτικού περιεχομένου μπορούν να εισέλθουν στην δημοφιλέστατη υπηρεσία από όλες τις συσκευές που υποστηρίζονται. Στην παρούσα φάση, οι Έλληνες μπορούν να κάνουν εγγραφή κανονικά και να επιλέξουν ανάμεσα στα τρία διαθέσιμα προγράμματα συνδρομής, ενώ και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που δοκιμάσαμε, γίνονται άμεσα δεκτές.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Netflix από 7.99€ το μήνα (προβολή σε 1 οθόνη και σε ποιότητα SD), ενώ υπάρχουν και τα πακέτα HD και Ultra HD. Στο HD προσφέρεται η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε δύο συσκευές σε ποιότητα HD (έναντι 9.99€ το μήνα), ενώ στο Ultra HD η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 4 συσκευές και σε ποιότητα HD και Ultra HD. Ελληνικοί υπότιτλοι δεν υπάρχουν ακόμη στο περιεχόμενο, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούμε να βγάλουμε μετά από κάποιες εβδομάδες λειτουργίας, όπου και θα φανούν οι προθέσεις της εταιρείας για τη χώρα μας. Η τηλεόραση αλλάζει λοιπόν και στην Ελλάδα.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home