Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το iPhone 7s θα έχει OLED οθόνη το 2017 (?)

Νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, αλλά πολλά χρόνια αργότερα από τους ανταγωνιστές, LG και Samsung. Αν θέλετε η οθόνη του iPhone σας να είναι OLED ή η μπαταρία του να διαρκεί περισσότερο, αυτό θα σας ενδιαφέρει: H Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία OLED στις οθόνες των iPhone από το 2017, σύμφωνα με το AppleInsider.
Γιατί οθόνες OLED; Γιατί είναι λεπτότερες και ελαφρύτερες από τις LCD στα τρέχοντα μοντέλα iPhone. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 7s, [ή όπως το ονομάσει η Apple] θα διαρκεί περισσότερο με μία απλή φόρτιση.
Η Samsung χρησιμοποιεί την τεχνολογία OLED στα smartphones της... εδώ και αιώνες, αλλά και στο πρόσφατο Galaxy S7. Η LG εκτός από τηλεοράσεις OLED διαθέτει και smartphone, όπως το G Flex 2 που είναι μάλιστα και κυρτό.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Apple συζητά με την LG και τη Samsung για να φτιάξουν τις οθόνες OLED των iPhone.

Το Apple Watch χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED, αλλά η μπαταρία του είναι τόσο μικρή που η υποφέρει στον τομέα της αυτονομίας, σε σχέση, π.χ., με το Pebble Time που χρησιμοποιεί e-ink display.
Αρχικά, γινόταν λόγος για OLED iPhone από το 2018, αλλά η μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό πιέζει την Apple να βιαστεί. Φυσικά αυτό δεν της αφήνει χρόνο να πειραματιστεί με κυρτές οθόνες στα smartphones του 2017.

H Apple ευελπιστεί να δώσει ώθηση στις πωλήσεις iPhone που έχουν αρχίσει να «κρεμάνε».
[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home