Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Netflix δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις τηλεοράσεις της LG

Daredevil_tv
Οι κορυφαίες 4K τηλεοράσεις της LG Electronics (LG), έχουν επιλεχθεί από τον πάροχο περιεχομένου Netflix στο προτεινόμενο τηλεοπτικό του πρόγραμμα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Netflix είναι ένα πρόγραμμα αξιολόγησης το οποίο αναγνωρίζει τις smart τηλεοράσεις που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση αλλά και μια καλύτερη συνολική τηλεοπτική εμπειρία στο Internet.
Οι προηγμένες 4K τηλεοράσεις με την πλατφόρμα webOS 3.0 της LG, είναι εγκεκριμένες για το παγκόσμιο προτεινόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Netflix , αφού υποβλήθηκαν πρώτα σε ένα αυστηρό, βασισμένο σε κριτήρια, πρόγραμμα αξιολόγησης smart τηλεοράσεων.
Η λίστα τηλεοράσεων συμπεριλαμβάνει τις: LG Signature OLED TV (G6), 4K OLED TVs (μοντέλα E6 και C6), LG Super UHD TVs (μοντέλα UH95 και UH85) και UHD TVs (μοντέλα UH75, UH65, UH63 και UH61) αλλά και ακόμα περισσότερα μοντέλα τα οποία αναμένεται να προστεθούν κατόπιν αξιολόγησης.
Το προτεινόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Netflix, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους καταναλωτές να εντοπίζουν τηλεοράσεις που προσφέρουν μια ταχύτερη, ευκολότερη και πιο ενημερωμένη εμπειρία στο Netflix. Οι τηλεοράσεις με webOS 3.0 και πιο συγκεκριμένα οι OLED, οι Super UHD και οι UHD προσφέρουν ασυναγώνιστο συνδυασμό εκπληκτικής ποιότητα εικόνας αλλά και βελτιωμένων, διαισθητικών χαρακτηριστικών παρέχοντας τη βέλτιστη τηλεοπτική εμπειρία streaming στο διαδίκτυο.
Με μια εκτενή βιβλιοθήκη από βραβευμένες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες αλλά και με πάνω από 600 ώρες original προγραμμάτων για το τρέχον έτος, οι τηλεοράσεις της LG προσφέρουν μια καταπληκτική 4Κ τηλεοπτική και streaming εμπειρία για τα μέλη του Netflix σε όλο τον κόσμο.
Επιπλέον, επιλέγοντας τις 4K τηλεοράσεις με webOS 3.0 της LG, οι χρήστες απολαμβάνουν την καλύτερη στην κατηγορία Instant On απόδοση έτσι ώστε να μπορούν να ανοίγουν την τηλεόρασή τους και να παρακολουθούν το συνδρομητικό κανάλι Netflix πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στην αγορά σήμερα. Άλλες εφαρμογές του WebOS 3.0 είναι η λειτουργία Fast App Switching η οποία δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες Netflix αλλά και σε άλλες Υπηρεσίες του διαδικτύου τόσο εύκολα όσο και η εναλλαγή από το ένα κανάλι στο άλλο.
Εκτός από το 4K περιεχόμενο, οι LG τηλεοράσεις είναι ήδη έτοιμες να προσφέρουν τη μέγιστη HDR (High Dynamic Range) ποιότητα εικόνας. Οι OLED και οι Super UHD τηλεοράσεις της LG, είναι πλήρως συμβατές τόσο με τα HDR10 αλλά και με τα Dolby Vision HDR formats, για να προσφέρουν στους θεατές εξαιρετική ποιότητα εικόνας για τις original σειρές με ποιότητα εικόνας HDR, συμπεριλαμβανομένων των Season 1 “Marco Polo” που είναι ήδη διαθέσιμη αλλά και του Daredevil της Marvel που έρχεται σύντομα.
Οι χρήστες τηλεοράσεων της LG, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Netflix, απλά επιλέγοντας την εφαρμογή Netflix στη webOS smart TV πλατφόρμα. Το Netflix είναι επίσης προσβάσιμο και σε παλαιότερες τηλεοράσεις μέσω της πρώην smart TV πλατφόρμας της LG, της Netcast.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home