Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Smart Connector στο επερχόμενο iPhone 7;


iphone7-concept
Φήμες θέλουν την Apple να ενσωματώνει ένα Smart Connector στο iPhone 7, με την ίδια λογική που διέπει τα μοντέλα iPad Pro. 
To Smart Connector με το οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο το iPhone 7, το Lightning port θα μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονη σύνδεση δεδομένων και ρεύματος, έτσι ώστε τα όποια περιφερειακά συνδέονται μαζί του να μην έχουν σταθερή κατανάλωση ενέργειας, αλλά μόνο όταν απαιτείται η χρήση τους.
Όπως σημειώνει το Slashgear, βασιζόμενο στις πληροφορίες που φέρνει στη δημοσιότητα το αξιόπιστο ιαπωνικό site Mac Otakara, η έλλειψη headphone jack στο iPhone 7 θα είναι η αιτία χρήσης του Smart Connector.

Το Lightning port αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση με τα ακουστικά και το handsfree, ενώ το Smart Connector θα αναλάβει τη σύνδεση με υπολογιστές και άλλα περιφερειακά, αλλά και τον φορτιστή της συσκευής.
Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι το iPhone 7 Plus, η μεγαλύτερη έκδοση του smartphone της Apple δεν θα είναι εξοπλισμένο με το Smart Connector, αλλά τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί σε αυτό το στάδιο.
Άλλες φήμες θέλουν το iPhone 7 να έχει το ίδιο πάχος με τον προκάτοχό του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε πολλά θα γραφτούν για εκείνο μέχρι τότε…

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home