Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Χάκαραν τον ιδρυτή του Facebook

Σύμφωνα με τα μηνύματα που δημοσίευαν οι χάκερς (τα οποία έχουν αφαιρεθεί), κατάφεραν να υποκλέψουν κωδικούς από το LinkedIn το 2012 και έκτοτε απέκτησαν πρόσβαση και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα χρηστών. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι κωδικοί που χρησιμοποιούσε ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ ήταν πολύ εύκολοι.
Στο Twitter είχαν ενεργή δράση που έγινε έντονα αντιληπτή από τους ακόλουθους του κ. Facebook. Στο Pinterest δεν υπήρξε κάποια δημοσίευση ωστόσο η ομάδα των χάκερς αποκάλυψε το όνομά της «OurMine» και άλλαξε το όνομα του λογαριασμού σε "Hacked By OurMine Team".

Ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ δημιούργησε το προφίλ του στο Twitter τον Φεβρουάριο του 2009 και έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο ακολούθους. Έχει κάνει μόνο 19 δημοσιεύσεις και ο λογαριασμός του δεν ήταν ενεργός από το 2012 καθώς η εταιρεία του είναι αντίπαλη με το κοινωνικό δίκτυο, όπως αναφέρει το Mashable.

Μέσα σε όσα δημοσίευσαν οι χάκερς, αναφέρουν ότι έχουν πρόσβαση και στο λογαριασμό του Ζάκερμπεργκ στο Instagram, ωστόσο δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο. Ο λογαριασμός του CEO στο ίδιο του το κοινωνικό δίκτυο είναι το μόνο που δεν υποκλάπει.
Οι έρευνες συνεχίζονται ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Facebook ή του Twitter.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home