Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Kickass Torrents - Εκτός λειτουργίας το site

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Kickass Torrents - Εκτός λειτουργίας το site  - Media

O Ουκρανός, που φέρεται ότι είναι ο επικεφαλής της μεγαλύτερης πειρατικής ιστοσελίδας στον κόσμο, το Kickass Torrents, έχει κατηγορηθεί για την διανομή παράνομων αντίγραφων ταινιών, μουσικής και άλλων αρχείων συνολικής αξίας πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ «αποκάλυψε» μια σειρά ποινικών κατηγοριών ενάντια στον Άρτεμ Βάουλιν, από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, ο οποίος συνελήφθη στην Πολωνία την Τετάρτη και ζητείται από τις αμερικανικές αρχές για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλες κατηγορίες.

O Βάουλιν είναι ο ιδιοκτήτης του Kickass Torrents - σύμφωνα πάντα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - ή αλλιώς KAT, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αφανίσει το Pirate Bay, και άλλες γνωστές ιστοσελίδες που παρέχουν την δυνατότητα παράνομης, δωρεάν λήψης ταινιών, μουσικής και άλλων αρχείων.

Οι Αμερικάνοι αξιωματούχοι θα επιδιώξουν να γίνει έκδοση του Βάουλιν, ώστε να αντιμετωπίσει της κατηγορίες που του προσάπτονται σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σικάγο, που έδωσε την εντολή για το κλείσιμο ενός τραπέζικού λογαριασμού και επτά ιστοσελίδων που συνδέονται με την ιστοσελίδα διανομής αρχείων.

Η αξία της ιστοσελίδας υπολογίζεται στα 54 εκατομμύρια δολάρια, με τα ετήσια έσοδα από διαφημίσεις να κυμαίνονται από τα 12.5 εκατομμύρια μέχρι τα 22.3 εκατομμύρια δολάρια.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home