Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αποκαλύφθηκαν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus


Η στιγμή που όλοι οι φίλοι της Apple περίμεναν έφτασε, αφού μόλις πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το νέο, ή πιο σωστά, τα νέα iPhone, αφού η εταιρεία αποκάλυψε δύο νέα μοντέλα, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.
Η νέα ναυαρχίδα της Apple χαρακτηρίζεται από βελτιωμένο design, αντοχή στο νερό (IP 67) και τη σκόνη, ενώ εξοπλίζεται με ανανεωμένο Home Button, το οποίο πλέον υποστηρίζει Force Touch και μπορεί να αξιοποιηθεί από εφαρμογές.

Το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ οι γραμμές της κεραίας είναι αυτή τη φορά “κρυμμένες” και δεν ξεχωρίζουν στην πρόσοψη και την πλάτη του τηλεφώνου όπως στα παλαιότερα μοντέλα.

Η κάμερα του iPhone 7 υποστηρίζει optical image stabilization και διαθέτει φακό 6 στοιχείων με οπτικό zoom 2x. Ο αισθητήρας της είναι των 12 MP και είναι 60% ταχύτερος την προηγούμενη υλοποίηση της εταιρείας. Επιπλέον, η κάμερα συνοδεύεται από Quad LED True Tone Flash και μπορεί πλέον να λαμβάνει φωτογραφίες RAW . Η εμπρόσθια factime camera είναι στα 7MP.


Το iPhone 7 Plus από την άλλη διαθέτει dual camera, η οποία ξεχωρίζει αφού αξιοποιεί δύο διαφορετικούς φακούς, ένα τηλεφακό και έναν ευρυγώνιο, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά τις δυνατότητες zoom της συσκευής.

Ταχύτατο είναι το νέο τετραπύρηνο SoC της Apple Α10 FUSION, που ενσωματώνει τέσσερις πυρήνες - δύο υψηλών επιδόσεων και δύο χαμηλής κατανάλωσης.

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει και στην οθόνη τεχνολογίας Retina της συσκευής, που είναι 25% φωτεινότερη από αυτή του iPhone 6s, ενώ συνεργάζεται καλύτερα με το 3D Touch του iOS 10.
Καλώς ή κακώς πάντως, από τις νέες ναυαρχίδες της Apple απουσιάζει το headphone jack, ενώ τα ακουστικά πράγματι από εδώ και στο εξής θα συνδέονται είτε ασύρματα, είτε μέσω της θύρας lighting. Πάντως, η Apple διαθέτει κατάλληλο adaptor για την προσαρμογή παλαιού τύπου ακουστικών στις νέες τις συσκευές.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το οικονομικότερο iPhone 7 θα διατίθεται πράγματι με 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάτι που θα εκτιμήσουν πολλοί χρήστες.



Ειδική μνεία έκανε ο Tim Cook στο iOS 10, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως “την σημαντικότερη έκδοση του iOS που κυκλοφορήσαμε ποτέ”, δίνοντας έμφαση στη βελτιωμένη Siri, αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας του λειτουργικού συστήματος με το IoT, μέσω της εφαρμογής Apple Home Kit.

Aπ' ότι φάνηκε από την παρουσίαση στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου!

H τιμή του iPhone 7 θα ξεκινάει από τα 649$ και θα ξεκινάει από τα 32GB ενώ του iPhone 7 Plus θα ξεκινάει από 769 και θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες χώρες στις 16 Σεπτεμβρίου.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home