Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ανασκευασμένα Apple Watch πουλάει πλέον η Apple


Έχοντας ήδη αρχίσει να προσφέρει ανακατασκευασμένα προϊόντα της σε άλλες κατηγορίες (και σε χαμηλότερες τιμές από τις κανονικές), η Apple αποφάσισε να μπει σε αυτή τη διαδικασία και για το smartwatch της, το Apple Watch.
Συγκεκριμένα, μέσα στο επίσημο site της Apple υπάρχει πλέον η κατηγορία των refurbished Apple Watches, τα οποία και προσφέρονται σε μειωμένες τιμές της τάξης του 14-16%.
Κάτι τέτοιο σημαίνει πως όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα έξυπνο ρολόι της εταιρείας θα μπορεί να το κάνει ξεκινώντας από τα 229 δολάρια, τιμή στην οποία προσφέρεται το πρώτο μοντέλο με 38mm rose gold aluminum case.
Όπως είναι λογικό, τα ακριβότερα μοντέλα (που κυκλοφορούν σε συνεργασία με γνωστούς οίκους) δεν υπάρχουν σε αυτήν την κατηγορία.
Το πιο ακριβό ανασκευασμένο Apple Watch είναι αυτό της δεύτερης γενιάς με το 42mm Space Black Stainless Steel Case με μαύρο Sport Band, το οποίο και προσφέρεται στα 509 δολάρια.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home