Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Instagram ανακοίνωσε ότι έφτασε τους 700 εκατομμύρια χρήστες


Αν και ενδεχομένως ορισμένοι να πίστεψαν ότι η αντιγραφή ενδιαφερόντων ή και επιτυχημένων ιδεών από τους ανταγωνιστές του, θα ήταν συνταγή… αποτυχίας για το Instagram, το κοινωνικό δίκτυο συνεχίζει να εκπλήσσει.
Το photo-oriented κοινωνικό δίκτυο που έχει εξαγοραστεί από την εταιρεία του Mark Zuckerberg, αντέγραψε σχεδόν οποιαδήποτε ιδέα του Snapchat που μπορούσε και από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη τακτική απέδωσε καρπούς. Πρόσφατα, το Instagram ανακοίνωσε πως οι χρήστες του σήμερα είναι 700 εκατομμύρια.

Το συγκεκριμένο νούμερο παρουσιάζεται κατά 100 εκατομμύρια μεγαλύτερο σε σχέση με τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και τα τελευταία αυτά δεκάδες εκατομμύρια χρηστών ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες.

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, η βάση χρηστών του Snapchat είναι περίπου 161 εκατομμύρια χρήστες. Η πρόσφατη ανάπτυξη, είναι η ταχύτερη στην ιστορία του Instagram, αφού για να φτάσει τους 600 εκατομμύρια χρήστες από τους 500 εκατομμύρια χρήστες το 2016 χρειάστηκαν περίπου πέντε μήνες.

Φυσικά, το Instagram απέχει από τους αριθμούς που επιδεικνύει το Facebook, ωστόσο απευθύνεται σε συγκεκριμένους χρήστες. Το Facebook έχει συνολικά περισσότερους από 1,8 δισεκατομμύρια χρήστες ενώ τόσο ο Messenger όσο και το WhatsApp έχουν από 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home