Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέα έκδοση του KeePassXC σε Linux

02.jpg

Μία νέα έκδοση του KeePassXC, μίας παραλλαγής του KeePassX, η οποία εξελίσσεται με τη βοήθεια του κοινού, μόλις κυκλοφόρησε και προσφέρει ένα σωρό βελτιώσεις και κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Αν δεν γνωρίζετε το KeyPass να πούμε ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει τους κωδικούς του χρήστη με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα master pass ή ένα αρχείο ασφαλείας.

Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται δύο διαφορετικές νέες γεννήτριες κωδικών, η
μία δίνει κωδικούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για μερικά λεπτά. Μπορείτε να περάσετε κωδικούς στο πρόγραμμα από CSV βάσεις δεδομένων, γραμμή εντολών (CLI) και Portable mode όπου το config file βρίσκεται στο ίδιο directory με την εφαρμογή.

Εκτεταμένη υποστήριξη ASCII στις γενήτριες των κωδικών. Η βάση δεδομένων των κωδικών κλειδώνει αυτόματα όταν κλειδώνει και το desktop σας -στην περίπτωση για παράδειγμα που ο χρήστης απουσιάζει ώρα από τον υπολογιστή του.

Η εφαρμογή εγκαθίσταται εύκολα σε όλες τις διανομές είτε μέσα από κάποιο repository είτε κατεβάζοντας το αντίστοιχο αρχείο.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home