Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nova: το Αγγλικό League Cup στα κανάλια Novasports




Δελτίο Τύπου:
Πρεμιέρα στις μεταδόσεις το διήμερο 22-23/8 με Σέφιλντ – Λέστερ και Τσέλτεναμ – Γουέστ Χαμ

Μετά το Κύπελλο Αγγλίας FA Cup και την EFL Championship Αγγλίας και το League Cup Αγγλίας θα «παίζει μπάλα» αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών της Nova! Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, εξασφάλισαν και θα προβάλουν για τη σεζόν 2017-2018, ζωντανά και αποκλειστικά τo EFL Carabao Cup Αγγλίας, γνωστό και ως League Cup Αγγλίας που ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 25/2/2018 με τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο «Wembley» του Λονδίνου. Συνολικά οι φίλοι του παραδοσιακού αγγλικού ποδοσφαίρου θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά αυτήν τη σεζόν στα κανάλια Novasports, περισσότερους από 150 αγώνες των διοργανώσεων του Κύπελλο Αγγλίας FA Cup, της EFL Championship και του League Cup.

Το League Cup Αγγλίας, η διοργάνωση των εκπλήξεων που εξασφαλίζει στον νικητή τη συμμετοχή του στο UEFA Europa League, διεξάγεται σε επτά γύρους και συμμετέχουν οι 92 ομάδες της Premier League καθώς και της English Football League. Οι αγώνες σε όλες τις φάσεις, πλην του τελικού, διεξάγονται μεσοβδόμαδα. Ο 1ος γύρος πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου με τη συμμετοχή των ομάδων των κατηγοριών EFL Championship, League 1 και League 2. Η διοργάνωση συνεχίζεται με τον 2ο γύρο στις 22-23 Αυγούστου και τη συμμετοχή των ομάδων της Premier League. Η πρεμιέρα στις μεταδόσεις για τα κανάλια Novasports είναι την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 21:45 με τον αγώνα Σέφιλντ – Λέστερ που θα προβληθεί στο Novasports2HD και την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 21:45 με το παιχνίδι Τσέλτεναμ – Γουέστ Χαμ που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD.

Ο 3ος γύρος θα διεξαχθεί στις 18-21 Σεπτεμβρίου και θα προστεθούν οι ομάδες της Premier League που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο 4ος γύρος διεξάγεται στις 23-26 Οκτωβρίου. Η προημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Δεκεμβρίου. Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ εκτός από τα ημιτελικά που γίνονται διπλά παιχνίδια. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 8-11 Ιανουαρίου 2018 και οι επαναληπτικοί στις 22-25 Ιανουαρίου 2018. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης έχει οριστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και διεξάγεται στον «ναό του ποδοσφαίρου» στο θρυλικό «Wembley».

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home