Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Control Center του iOS 11 δεν απενεργοποιεί Bluetooth και WiFi



Το iOS 11 είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ώρες και οι χρήστες που έκαναν τη σχετική εγκατάσταση στη συσκευή τους έχουν δει ήδη αρκετές αλλαγές. Ένα από τα θέματα που έχει συζητηθεί αρκετά στα forums των χρηστών είναι τα πλήκτρα Bluetooth και WiFi που βρίσκονται στο νέο Control Center.
Όπως φαίνεται λοιπόν, το πάτημά τους δεν σημαίνει αυτόματα και την απενεργοποίηση των δύο αυτών χαρακτηριστικών, αλλά την αποσύνδεση από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές που χρησιμοποιούν αυτά τα πρωτόκολλα επικοινωνίας.
Η Apple προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία για να συνεχίσουν οι συσκευές να υποστηρίζουν τη λειτουργία υπηρεσιών και χαρακτηριστικών όπως το AirDrop, τα geolocation services και η επικοινωνία με το Apple Watch.
Αν λοιπόν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς το WiFi ή το Bluetooth θα πρέπει να πάτε στο κεντρικό μενού ρυθμίσεων της συσκευής και να κάνετε από εκεί τις σχετικές επιλογές.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home