Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Προστασία από κακόβουλες κλήσεις &ι SMS θα προσφέρει το iOS 12


Σύμφωνα με το Engadget η Apple συνεχίζει να "ανοίγει" το iOS, και με την δωδέκατη έκδοση θα προσφέρει στον χρήση πολύ καλύτερη δυνατότητα προστασίας από ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα. 

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 12, ξεχωρίζει η υποστήριξη τρίτων εφαρμογών που καταπολεμούν το τηλεφωνικό Spam και όχι μόνο, επιτρέποντας στον χρήστη να αναφέρει κακόβουλους τηλεφωνικούς αριθμούς και SMS μέσα από την εφαρμογή τηλεφωνίας του iPhone αλλά και του iMessage. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά εύκολος, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει μπλοκάρισμα συγκεκριμένων αριθμών για να μην τον ενοχλούν μελλοντικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MediaNama η προσθήκη αυτή εντάσσεται στην υπόσχεση της Apple στις Ινδικές αρχές ήδη από τον Νοέμβριο του 2017, για καλύτερη προστασία του iPhone έναντι του τηλεφωνικού spam. Η Apple βρέθηκε πέρσι σε διένεξη με τη Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών της Ινδίας, μη δίνοντας έγκριση σε μια εφαρμογή anti-spam τηλεφωνικών κλήσεων, με τη δικαιολογία παραβίασης της πολιτικής απορρήτου της εταιρείας.

Πλέον το iPhone θα έχει παρόμοια δυνατότητα σε μεγαλύτερο βαθμό από τον τυπικό που ισχύει τώρα, αν και θεωρείται σίγουρα ότι κάθε σχετική εφαρμογή δε θα έχει πλήρη πρόσβαση στις καταγραφές των τελευταίων κλήσεων και SMS, κάτι που συμβαίνει στην πλατφόρμα του Android εδώ και πολλά χρόνια από αντίστοιχες εφαρμογές.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home