Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Amazon Deep Archive online αποθήκευση 1TB με μηνιαίο κόστος $1


Ακόμα πιο φθηνή αποθήκευση δεδομένων θα προσφέρει το Amazon μέσα στο 2019 με την υπηρεσία Glacier Deep Archive η οποία θα αποτελεί επέκταση της ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας Glacier.

Με μηνιαίο κόστος μόλις 1 δολάριο για την αποθήκευση 1TB, ή $0.00099/GB, η νέα υπηρεσία του Amazon απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες ή σε όσους έχουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων τις οποίες δεν χρησιμοποιούν αλλά θέλουν να υπάρχουν κάπου διαθέσιμες στην περίπτωση που θα χρειαστεί να τις ανακτήσουν.

Αυτό άλλωστε είναι και το μοντέλο της υπηρεσίας AWS Glacier, όπου τα δεδομένα στην περίπτωση που τα θελήσει ο κάτοχός τους, δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται να περιμένει μερικές ώρες πριν μπορέσει να τα κατεβάσει από την υπηρεσία, πληρώνοντας το ελάχιστο αυτό ποσό όχι μόνο κατά το ανέβασμα αλλά και κατά το κατέβασμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Amazon υπόσχεται 99,99999999999% διαθεσιμότητα των δεδομένων σας χωρίς οποιοδήποτε φόβο διαγραφής τους.

Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύσουν δωρεάν 10GB στην υπηρεσία και να κατεβάζουν 1GB χωρίς χρέωση κάθε μήνα. Η υπηρεσία Glacier Deep Archive αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2019.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home