Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Bandersnatch: Η νέα διαδραστική ταινία του Netflix


Από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη είχε αρχίσει να συζητιέται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στο Netflix το «Bandersnatch», η νέα ταινία του «Black Mirror». Αυτό πλέον είναι και επίσημο όπου και δόθηκε επίσημα σε κυκλοφορία εχθές 28 Δεκέμβρη.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Φιον Γουάιτχεντ (Δουνκέρκη), τοποθετείται στο 1984 και παρακολουθεί έναν νεαρό προγραμματιστή, τον Στεφάν, ο οποίος αρχίζει να δουλεύει σε μία εταιρία, που αποσκοπεί στο να γίνει ο επόμενος κολοσσός των βιντεοπαιχνιδιών. Εκεί του ζητείται να δημιουργήσει ένα video game, το «Bandersnatch», βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα σκοτεινής φαντασίας, το «Οι ζωές» του Τζερόμ Φ. Ντέιβις, ενώ ο ίδιος καταλήγει να αμφισβητεί την ίδια την πραγματικότητα, μπερδεμένος και παγιδευμένος σε ένα μείγμα του πραγματικού και του εικονικού κόσμου.

Ο Ντέιβιντ Σλέιντ (Έκλειψη) ήταν εκείνος που ανέλαβε την σκηνοθεσία της περίπλοκης αυτής ιστορίας, η οποία μπορεί να τελειώσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθώς εντάσσεται στις διαδραστικές ταινίες του Netflix, δίνοντας την δυνατότητα στον κάθε θεατή να επηρεάσει την πορεία της πλοκής.

Εκτός από τον Γουάιτχεντ, στο καστ της 90λεπτης ταινίας συναντάμε και τους Γουίλ Πούλτερ (Ο λαβύρινθος), Άλις Λόου (Εκδικητής απ’ τη μήτρα) και Ασίμ Σόντχρι (Πίτερ και Γουέντι).

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home