Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple: Aνακοίνωσε το macOS 10.15 Catalina


Αναμενόμενα, η Apple ανακοίνωσε στο συνέδριο WWDC 2019 τη νέα έκδοση του macOS (10.15) με την ονομασία Catalina.

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι αυτή του Project Catalyst, το οποίο είχε προαναγγελθεί πριν ένα χρόνο. Με το Project Catalyst, οι προγραμματιστές iPad εφαρμογών μπορούν με ελάχιστες αλλαγές στον κώδικα, να προσθέσουν τη δυνατότητα η εφαρμογή τους να τρέχει σε Mac υπολογιστές και να φιλοξενείται παράλληλα και στο Mac Store.

Με το Sidecar, μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του macOS, οι κάτοχοι iPad μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αγαπημένο τους tablet ως δεύτερη οθόνη για το iMac ή το MacBook τους. Οι φήμες που αφορούσαν το «σπάσιμο» του iTunes επιβεβαιώθηκαν, με την Apple να διαχωρίζει τις ενότητες των Podcast, TV και Music σε ξεχωριστές εφαρμογές.


Άλλες αλλαγές στο νέο macOS είναι οι εξής:
Η τελική έκδοση του macOS 10.15 Catalina θα είναι διαθέσιμη το Φθινόπωρο. Οι τολμηροί μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα τη beta έκδοση μέσα από την αντίστοιχη ιστοσελίδα προγραμματιστών της Apple. Η δημόσια δοκιμαστική έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Ιούλιο. Όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση, αυτή θα μπορεί να εγκατασταθεί στα παρακάτω μοντέλα:
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home