Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Σεισμός στην Αθήνα: Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες


Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες σε σταθερά τηλεφωνα, αλλά και κινητά εξαιτίας του σεισμού που έγινε εχθές λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι στην Αττική.

Αρχικά ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και σε δεύτερη φάση είναι λογικό ότι προσπάθησε να επικοινωνησει με τους οικείους του προκειμένου να μάθει αν είναι καλά με αποτέλεσμα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά και σταθερής να βγουν εκτός λειτουργίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μετά την στιγμή του σεισμού τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δεχόντουσαν 20.000 κλήσεις ανά δευτερόλεπτο.
Από την WIND μαθαίνουμε:
“Αμέσως μετά την εκδήλωση του ισχυρού σεισμού, παρουσιάσθηκε πρόσκαιρη υπερφόρτωση του δικτύου η οποία διήρκησε 15’-20’ (σχηματικά «πέρναγαν» 6 κλήσεις στις 10). Μετά από αυτό το διάστημα ξεκίνησε η ομαλή και πλήρης λειτουργία, χωρίς περαιτέρω θέματα.”

Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η επικοινωνία μέσω ίντερνετ και των εφαρμογών στο κινητό, αν δεν το έχετε αφήσει στο σπίτι τρέχοντας προς τα έξω!

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home