Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Cryptocurrency OS για εύκολες συναλλαγές με bitcoin και όχι μόνο


Το Cryptocurrency OS είναι μια εξειδικευμένη διανομή Linux που εξυπηρετεί μια εξειδικευμένη αγορά χρηστών που προορίζεται να αναπτυχθεί καθώς η οικονομία κρυπτογράφησης συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Αυτή η διανομή είναι γεμάτη με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τους κρυπτογραφικούς λογαριασμούς σας. Είναι επίσης ένα πλήρως λειτουργικό λειτουργικό σύστημα Linux.

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διανομή ως καθημερινή πλατφόρμα υπολογιστών. Το Cryptocurrency OS βασίζεται στο Linux Mint 18.2 Cinnamon καθώς οι νεότερες εκδόσεις του Linux Mint 19 παρουσιάζουν προβλήματα επιδόσεων κάτι που δεν υφίσταται στην έκδοση 18.2.

Το Crypocurrency OS φέρει προ εγκατεστημένα ψηφιακά πορτοφόλια πολλαπλού κρυπτογράφησης όπως Bitcoin , Litecoin , Ripple , Ethereum EOS και Digibyte Wallet χωρίς αυτός να είναι ολόκληρος ο κατάλογος των διαθέσιμων πηγών συναλλαγών.

Ο δημιουργός του, Soo Yasir, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Techrich Corporation , δραστηριοποιείται στη βιομηχανία τεχνολογίας για περίπου δύο δεκαετίες, σχεδιάζει να προσθέσει κάποιες εικόνες οθόνης και οδηγίες βίντεο στην ιστοσελίδα του Cryptocurrency OS, ώστε οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό να μπορούν να μάθουν να το χρησιμοποιούν.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home