Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



iOS 13.4 Developer Beta 4 κυκλοφόρησε με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις


Η Apple διέθεσε στους Developers την τέταρτη έκδοση beta των λογισμικών της iOS 13.4, iPadOS 13.4, tvOS 13.4 και macOS Catalina 10.15.4. Όλες οι παραπάνω εκδόσεις είναι πλέον διαθέσιμες σε όσους είναι εγγεγραμμένοι, μέσω του Apple Developer Program.  
Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές σε αυτή την αναβάθμιση, είναι η δυνατότητα που επιτρέπει την αγορά μιας εφαρμογής και για iOS και για macOS ταυτόχρονα. 
Μία ακόμη μεγάλη αλλαγή γίνεται στην εφαρμογή Mail,  όπου αλλάζει ο σχεδιασμός της μπάρας εργαλείων

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για την κοινοποίηση αρχείων μέσω του iCloud Drive. Μέσω της κοινοποίησης αρχείων του Drive οι χρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές στα αρχεία τους ταυτόχρονα σε όλες τους τις συσκευές, οι οποίες θα είναι ορατές σε όλους τους χρήστες που έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο.

Προστέθηκαν εννέα Memoji  και Animoji με νέες εκφράσεις. Υπάρχει μία μικρή αλλαγή στην λειτουργία της μπάρας URL στο Safari, στην οποία μόλις πατάς πάνω στο URL γίνεται επιλογή του συνδέσμου. Στην εφαρμογή TV υπάρχουν πλέον νέες ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν αν επιθυμούν να γίνεται λήψει μέσω WiFi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, καθώς υπάρχουν και επιλογές εξοικονόμησης δεδομένων.
Υπάρχουν επίσης στοιχεία για το CarKey API μέσω του οποίου μπορείτε να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο σας και να το βάλετε μπροστά χρησιμοποιώντας το NFC. Ακόμα όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Apple σχετικά με αυτό. Σε αυτή την αναβάθμιση υπάρχουν επίσεις αναφορές για το “OS Recovery”, το οποίο είναι η λειτουργία μέσω της οποίας μπορεί να γίνει ασύρματη επαναφορά αρχείων στα iPhone και τα iPad.

 [via]

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home