Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το ESET διέθεσε το Antivirus της και για Linux


Η εταιρεία ασφάλειας ESET ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του Endpoint Antivirus για Linux, ολοκληρώνοντας έτσι τη σουίτα λύσεων endpoint που ήδη διαθέτει για Windows και τα macOS.
Μετά την Microsoft (βλέπε Microsoft Defender) όλο και περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να δημιουργήσουν υπηρεσίες και λογισμικά που να καλύπτουν απειλές για το μεικτό περιβάλλων λειτουργικών συστημάτων που συναντάμε στις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις πλέον δεν ρωτούν «Αν το Linux χρειάζεται Antivirus«, διότι βλέπουν την υποδομή πληροφορικής ως ενιαίο σώμα, ασχέτως λειτουργικών συστημάτων.
Το ESET Endpoint Antivirus για Linux περιλαμβάνει ένα τυπικό πακέτο χαρακτηριστικών προστασίας από ιούς, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας σε πραγματικό χρόνο (βλέπε : ESET Antivirus για Linux ) και πολλών τρόπων σάρωσης, αλλά και με εργαλεία που απευθύνονται ειδικά σε επιχειρήσεις, όπως η πλήρης συμβατότητα με το ESET Security Management Center και το ESET Cloud Administrator.
Συγκεκριμένα η εφαρμογή υποστηρίζει απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του ESET Security Management Center, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows και Linux. Με αυτή τη νέα έκδοση, η ESET επιτυγχάνει πολυ-πλατφορμική προστασία, καθώς τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.
Όπως αναφέρει η ESET.
«Τα προϊόντα ESET endpoint υποστηρίζουν όλα τα λειτουργικά συστήματα συμπεριλαμβανομένων των Windows, MacOS, Linux και Android – καθώς και τη Διαχείριση Συσκευών για κινητά για iOS και Android, «
πηγή: ESET Endpoint Antivirus for Linux
Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι ο αντίκτυπος στην απόδοση του συστήματος είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερος, καθώς το antivirus Linux σχεδιάστηκε από την αρχή εκτελώντας σάρωση σε πραγματικό χρόνο στο παρασκήνιο. Κάθε υπηρεσία ξεκινά μόνο όταν χρειάζεται, εξοικονομώντας έτσι πόρους του συστήματος ενώ οι ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζονται μόνο όταν έχει εξαλειφθεί μια απειλή και δεν απαιτείται παρέμβαση του χρήστη.
Οι εταιρείες που θέλουν να δοκιμάσουν το Εset antivirus για Linux μπορούν να το κατεβάσουν για δοκιμή, η οποία έρχεται με Cloud διαχείριση για έως και 250 τερματικά συστήματα. Προσφέρει πρόσβαση μέσω του web browser από οπουδήποτε στον κόσμο και διαθέτει το βασικό πακέτο χαρακτηριστικών για να μπλοκάρει κακόβουλα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των ransomware (Τι είναι ransomware;).

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home