Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Gmail: Ξεχωριστό tab στη mobile εφαρμογή για άμεσες τηλεδιασκέψεις μέσω Google Meet



Από τις αρχές Μαΐου όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δωρεάν την υπηρεσία Google Meet για τις τηλεδιασκέψεις τους (μέχρι και 100 άτομα ταυτόχρονα), αλλά σήμερα ανακοινώθηκε η προσθήκη ενός ξεχωριστού tab στην εφαρμογή του Gmail που διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία.

Συγκεκριμενά, η εφαρμογή Gmail για συσκευές Android και iOS αποκτά μια νέα καρτέλα (tab) που λειτουργεί όπως η συντόμευση Meet που παρατηρούμε στους λογαριασμούς Gmail στη desktop έκδοση της υπηρεσίας. Μέσα σε αυτή υπάρχει η λίστα “My Meetings” με όλες τις προγραμματισμένες κλήσεις με πληροφορίες που αφορούν τους συμμετέχοντες και την ώρα διεξαγωγής, αλλά αυτό που βγάζει μάτι είναι το μεγάλο μπλε κουμπί “New Meeting” για να ξεκινήσεις άμεσα μια κλήση ή να την προγραμματίσεις στο Google Calendar. Να σημειωθεί, πάντως, ότι όσοι βρίσκουν ενοχλητική τη νέα καρτέλα για το Google Meet θα μπορούν να την απενεργοποιήσουν από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να μην εμφανίζεται.

Θα το δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε συσκευές Android και iOS.

[via]

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home