Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται ο 64-bitος Google Chrome για Android



Αν και η Apple με το iOS εδώ και καιρό έχει περάσει πλήρως στην εποχή των 64-bit (από το 2017), τόσο για τα first όσο και για τα third-party apps, αυτό δεν συμβαίνει και για το Android OS, όπου εκεί τα πράγματα είναι πιο… δυσκίνητα και δύσκολα. Παρόλα αυτά, ύστερα από καιρό η Google φαίνεται ότι είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο άλμα στα 64-bit, ξεκινώντας με το επόμενο release (85) του Chrome browser app.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Chrome app στα 64-bit θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο, ενώ ήδη οι developers της Google στο επίσης 64-bit release της έκδοσης Chrome 86. Φυσικά σε αυτό το σημείο θα αναρωτιέστε ποια θα είναι τα πραγματικά οφέλη της μετάβασης στα 64-bit, καθώς πέραν των προγραμματιστικών τύπων το θέμα είναι τι κάνει στην... πραγματική ζωή. Έτσι λοιπόν, ο browser θα γίνει ταχύτερος και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η Google έχει ορίσει ότι μέχρι την 1η Αυγούστου του 2021, όλα τα Play Store apps θα πρέπει να έχουν περάσει στην εποχή των 64-bit. Για αυτό και η ίδια θέλει πρώτα να ξεκινήσει από τα δικά της applications για να την ακολουθήσουν μετά οι 3rd party developers.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home