Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To Lovecraft Country εντυπωσιάζει ευχάριστα


Στις 16 Αυγούστου, έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά τρόμου του ΗΒΟ με τίτλο Lovecraft Country και οι θεατές που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο, έχουν ήδη εντυπωσιαστεί.

H σειρά βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Matt Ruff που κυκλοφόρησε το 2006 και πίσω από τη δημιουργία κρύβονται ταλαντούχα ονόματα. Η Misha Green (Underground) είναι η showrunner και οι Jordan Peele (Get Out) και J.J. Abrams (Star Wars: The Rise of Skywalker) οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Yann Demange (‘71), Daniel Sackheim (Game of Thrones, True Detective), Ben Stephenson και Bill Carraro. Η παραγωγή ανήκει στις εταιρείες Bad Robot Productions και Monkeypaw Productions σε συνεργασία με τη Warner Bros. Television.

Η υπόθεση του Lovecraft Country μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50 και ακολουθεί τον νεαρό Αφροαμερικανό Atticus Freeman (Jonathan Majors) που ξεκινά ένα οδικό ταξίδι με τη φίλη του Letitia (Jurnee Smollett-Bell) και τον θείο του George (Courtney B. Vance) προκειμένου να αναζητήσουν τον πατέρα του (Michael Kenneth Williams) που αγνοείται. Από τη στιγμή που θα μπουν όμως στο αυτοκίνητο, ξεκινάει ένας αγώνας επιβίωσης και η απόλυτη φρίκη.

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο “Sundown” συγκεντρώνει θετικές κριτικές στα social media κι όλα δείχνουν ότι το ΗΒΟ ετοίμασε μία ακόμα αξιόλογη σειρά.

Το κοινό σχολιάζει ότι οι χαρακτήρες είναι άκρως ενδιαφέροντες, η υπόθεση πολλά υποσχόμενη και το φινάλε του επεισόδιου σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο. Αρκετοί ανέφεραν επίσης ότι ακόμα κι η μουσική είναι εξαιρετική, ενώ θετικά σχόλια εισπράττουν και οι κινηματογραφιστές που ανεβάζουν υψηλά το επίπεδο της σειράς.

To ΗΒΟ μετά τα διθυραμβικά σχόλια του κόσμου, ανακοίνωσε ότι το καλό κομμάτι δεν έχει καν ξεκινήσει!
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home