Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται το τέλος του ΕΡΤ Sports


Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε στο σημερινό της φύλλο η Real News, δια χειρός Ναταλίας Ανδρικοπούλου. Μια αποκάλυψη σχετική με την ΕΡΤ και τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται τον τελευταίο καιρό στη δημόσια τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης των τριών καναλιών της ΕΡΤ, το αθλητικό της κανάλι, το ΕΡΤ Sports, θα σταματήσει να εκπέμπει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση απελευθερώνοντας έτσι τον HD δίαυλο που κατέχει από το 2018.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης είναι τι θα συμβεί με τις αναμετρήσεις τόσο της Basket League όσο και της Super League 2.

Τα παιχνίδια λοιπόν θα μεταδίδονται κανονικά, αλλά από άλλη συχνότητα. Πιο συγκεκριμένα θα προβάλλονται στο εξής από την ΕΡΤ3, που θα μετατρέπεται σε «ΕΡΤ3 Sports» κατά τη διάρκειά τους, ενώ οι αγώνες μεγάλου εθνικού ενδιαφέροντος και η Formula 1 θα πάνε στην ΕΡΤ1.

Το ρεπορτάζ δίνει απάντηση και για το μέλλον του ΕΡΤ Sports. Το δημόσιο αθλητικό κανάλι μετά την απόσυρσή του από τους τηλεοπτικούς δέκτες θα γίνει κανάλι streaming στο ERTFLIX.

Ένα πείραμα που σίγουρα θα συζητηθεί. Το αν θα είναι επιτυχημένο ή όχι θα φανεί σε λίγο καιρό στην πράξη και το χειροκρότημα…

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home