Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Pirates of Sealand
















Οι κάτοχοι ενός απο τους μεγαλύτερους torrent trackers παγκοσμίως του Σουηδικού ThePirateBay.org φαίνεται οτι σκέφτονται να προβούν σε μια πρωτοφανή για τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ δεδομένα κίνηση.

Ανακοίνωσαν λοιπών οτι στα άμεσα σχέδια τους είναι να αγοράσουν το ιδιόκτητο 'νησι" Sealand (που πρόκειται περισσότερο για ενα κατασκεύασμα που μοιάζει με δεξαμενή άντλησης πετρελαίου παρά για νησι) το οποίο βρίσκεται λίγο έξω απο την Αγγλία.

Παρ'ολα αυτά όμως οι ιδιοκτήτες του Pirate bay ξέροντας οτι ακόμα δεν εχει υπάρχει κάποια επίσημη απόφαση για το αν τελικά ανήκει το Sealand στην Αγγλία η οχι είναι πρόθυμοι να προβούν στην εξαγορά του ώστε να μην επηρεάζονται απο καμιά νομοθεσία πνευματικών κυρίως δικαιωμάτων που ισχύει στον υπόλοιπο κόσμο.

Ετσι η ανακοινωση που βγηκε απο το Pirate bay αναφερει μεταξυ αλλων:

"Με την βοηθεια ολως των υποστηρικτων μας στο διαδικτυο θελουμε να αγορασουμε το Sealand, δωρηστε χρηματα και θα γινετε "πολιτες" του.
Δημιουργησαμε και ενα forum για να συζητηθει το πως θα λειτουργησει το Sealand αν γινουμε ιδιοκτητες του.
Θα ειναι ενα φοβερο μερος για ολους με γρηγορη προσβαση στο internet, κανενα νομο περι πνευματικων δικαιωματων και vip accounts στο TPB!"

Για περισότερα εδώ ..

http://buysealand.com/

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home