Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο Πρώτος SideShow Φορητός Υπολογιστής





Ο Πρώτος SideShow Φορητός Υπολογιστής στον κόσμο από την ASUS

Η ASUS παρουσίασε μια τελείως νέα πρόταση στο χώρο των φορητών υπολογιστών με την επαναστατική σειρά W5Fe. Ο μικρός και πλατύς φορητός υπολογιστής των 12” με προηγμένη τεχνολογία SideShow - εξωτερική βοηθητική οθόνη στο κάλυμμα LCD του υπολογιστή - προσφέρει υψηλή φορητότητα σε συνδυασμό με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση δεδομένων. Γνωστή για την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, η ASUS παίρνει για μία ακόμα μια φορά το προβάδισμα στη νέα εποχή των Microsoft Vista.

O φορητός υπολογιστής W5Fe, βασισμένος στο βραβευμένο σχεδιασμό της σειράς W5, είναι πλήρως εξοπλισμένος με μία ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών αποκλειστικών για την ASUS, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών οθόνης για βελτιωμένη εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας, καθώς και περιστρεφόμενη webcam υψηλής απόδοσης για ασύρματη video επικοινωνία. Ο διαξονικός σχεδιασμός με υποδοχή κάρτας και Bluetooth 2.0+EDR διασφαλίζει ευρεία συνδεσιμότητα, καθώς και άφθονο χώρο αποθήκευσης δεδομένων.

Με την κυκλοφορία του Λειτουργικού Συστήματος Microsoft Vista, οι φορητοί υπολογιστές είναι πλέον σε θέση να εκτελούν ακόμα πιο απαιτητικά λειτουργίες σε επίπεδο επεξεργαστή, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν τις σημερινές επιδόσεις των υπολογιστών. Η τεχνολογία SideShow είναι ένα ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα που μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται η ενεργοποίηση ολόκληρου του συστήματος. Χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη flash, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν επιλεγμένα δεδομένα στο SideShow σε μορφή κειμένου, εικόνας ή ήχου, για να τα απολαύσουν αργότερα. Το εξωτερικό αυτό σύστημα είναι καλά συγχρονισμένο με το κεντρικό λειτουργικό σύστημα, ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να το ρυθμίσουν για αυτόματη ενημέρωση του outlook (emails, ημερολόγιο και ραντεβού) κάθε φορά που ενεργοποιείται το κεντρικό σύστημα, ώστε να διασφαλίζεται αυτόματα η συνέπεια των στοιχείων.

Η βοηθητική εξωτερική οθόνη του W5Fe προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών όπως τα ραντεβού σας, τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, διευθύνσεις και πρόσφατα e-mails. Η δυνατότητα αυτή αποτελεί ένα πολύ πρακτικό εργαλείο όταν, για παράδειγμα, πρέπει να συμβουλευτείτε γρήγορα την ατζέντα των ραντεβού σας μέσα σε ένα στριμωγμένο ασανσέρ. Από πλευράς ψυχαγωγίας, η εξωτερική οθόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βλέπετε φωτογραφίες, να ακούτε μουσική ή να παίζετε παιχνίδια όπως πασιέντζα. Ακόμα, το SideShow μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητή συσκευή πλοήγησης και να οδηγεί το δρόμο σας μέσω της προβολής ενός χάρτη!

Προδιαγραφές
- Intel® Core™2 Duo Processors T7600/T7400/T7200/T5600/T5500
- Mobile Intel® 945GM Express Chipset
- Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
- Genuine Windows® Vista Home Premium
- DDR2 533/667 MHz, up to 1536 MB
- 12.1" WXGA Color Shine & Crystal Shine LCD
- SATA 80/120/160 GB
- 1.3M pixel web-camera
- 802.11a/b/g, Bluetooth®V2.0+EDR
- 3x USB, 1x TV-Out, 1x Card-Reader, 1x Express Card, 1x VGA
- 30.5 x 22 x 3.1cm, 1.7kg (3-cell battery pack)
- Εξωτερική Οθόνη SideShow
- Display: 2.8" QVGA TFT LCD
- Flash: 1G NAND Flash
Πηγή EEXI

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home