Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ακόμα μια Σκοπιανή πρόκληση..




















Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή καταγγελία του Γ. Καρατζαφέρη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με την νέα πρόκληση των Σκοπίων, η οποία αυτή τη φορά έγινε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο, ότι συμπράττει με τους Σκοπιανούς!!!. Σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, οι Σκοπιανοί μοίραζαν έγχρωμο τρισέλιδο φυλλάδιο στους αρχηγούς κρατών της ΕΕ, όπου απεικονίζονταν αρχαίοι Έλληνες – μεταξύ αυτών και ο Μέγας Αλέξανδρος – σε σκοπιανά νομίσματα!!!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι από την ελληνική κυβέρνηση – άρα και από τον Κώστα Καραμανλή που συμμετείχε στην Σύνοδο – δεν υπήρξε απολύτως καμία αντίδραση, ούτε διάβημα διαμαρτυρίας έγινε!!!. Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα καταδίκης της προπαγάνδας των Σκοπίων.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρνήθηκε την πρόταση του και κατηγόρησε τον Καρατζαφέρη ότι διακατέχεται από φοβικό άγχος! Ο τελευταίος, αφού τόνισε ότι με την κατηγορία αυτή ο δήμαρχος συμπράττει με τους Σκοπιανούς, οι οποίοι κατέθεσαν πρόταση στο Ευρωκοινοβούλιο για την καθαίρεσή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΕ επί θεμάτων για τα Βαλκάνια, αποχώρησε από τη συνεδρίαση έντονα δυσαρεστημένος.
--------------------------------------------------
Πηγή: Αυριανή Μακεδονίας Θράκης 30-3-07
--------------------------------------------------

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home