Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Ράδιο Θεσσαλονίκη στο γύρο του κόσμου!





Δύο Θεσσαλονικείς ξεκινούν με ένα Land Rover Discovery3 για το γύρο του κόσμου σε 800 ημέρες, μέσα από «εκτός δρόμου» διαδρομές. Χορηγός της προσπάθειάς τους είναι το Ράδιο Θεσσαλονίκη!
Η αποστολή The World Offroad είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Το πλήρωμα, που αποτελούν ο παλιός παραγωγός του Ράδιο Θεσσαλονίκη, Άκης Τεμπερίδης («Επιστρέφοντας», «Ιστορίες από άλλο Πλανήτη») και η χορογράφος Βούλα Νέτου, θα διασχίσει περισσότερες από 85 χώρες και στις πέντε ηπείρους με τη φιλοδοξία να φτάσει στους πιο απομακρυσμένους τόπους του πλανήτη. Το συνολικό μήκος της διαδρομής αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000 χιλιόμετρα!
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 31 Μαρτίου 2007 από τη Θεσσαλονίκη.
Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση θα γίνει στα στούντιο του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ακριβώς κάτω από τον Πύργο του ΟΤΕ και ο σταθμός προσκαλεί όλους τους ακροατές του να συμμετάσχουν.
Το Land Rover Discovery3 της αποστολής θα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στην πύλη της ΔΕΘ και από εκεί θα στηθεί μία ζωντανή εκπομπή, την οποία θα συντονίζει ο Μιχάλης Φωτιάδης με την υποστήριξη όλων των συντελεστών του σταθμού και, φυσικά, του ίδιου του πληρώματος.
Στις 3:00 μ.μ., οι δύο ταξιδευτές θα μπουν στο αυτοκίνητο και θα πάρουν τη σημαία εκκίνησης για το μεγάλο ταξίδι.
Κατά τη διάρκεια της αποστολής, το κοινό του Ράδιο Θεσσαλονίκη θα μαθαίνει σε καθημερινή βάση για τις εμπειρίες των δύο Θεσσαλονικέων ενώ θα μπορεί και να επικοινωνεί μαζί τους μέσω δορυφορικού τηλεφώνου. Επίσης, στο δικτυακό τόπο της αποστολής www.theworldoffroad.com , μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τη θέση του αυτοκινήτου στο χάρτη, χάρη σε ένα δορυφορικό πομπό εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο.
Μια μεγάλη, ραδιοφωνική περιπέτεια μόλις ξεκινά. Συντονιστείτε από τον Απριλιο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στους 94,5 FM και στο www.radiothessaloniki.gr και κάντε μαζί του το γύρο του κόσμου σε 800 ημέρες!


source:


Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home