Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Eσείς θα Κλείσετε τον υπολογιστή σας ;





Σίγουρα οι υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούνε να να ζήσουνε χωρίς αυτούς ούτε μια μέρα. Στις 24 Μαρτίου όμως είναι η “Shutdown Day” δηλαδή η μέρα όπου καλούμαστε να κλείσουμε τα μηχανήματα μας! Έστω και για μία μέρα.
Αυτή η μέρα, σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάποια άτομα, αφού η χρήση του υπολογιστή έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια! Σίγουρα αυτή η μέρα θα έχει και θετικά αποτελέσματα όσον αφορά την οικονομία στην ενέργεια που καταναλώνουν καθημερινά τόσα εκατομμύρια μηχανήματα!
Μέχρι στιγμής στην επίσημη ιστιοσελίδα της “Shutdown Day“, 54955 απάντησαν πως μπορούν και προφανώς δε θα χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους εκείνη τη μέρα και μόνο 8804 απάντησαν αρνητικά, αφού δε θα μπορέσουν να αφήσουν τον υπολογιστή τους ούτε για μια μέρα! Οπότε, όσοι πραγματικά αντέχετε, μην ξεχάσετε να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας την 24η Μαρτίου!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home