Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Φορτιστής με ηλιακή ενέργεια




Το σημερινό gadget είναι κάτι παραπάνω από ένα μπλιμπλίκι που έχει πλάκα ή μπορεί να βοηθήσει ή να χαβαλεδιάσεις ή τέλος πάντων να κάνει ό,τι κάνει ένα οποιοδήποτε gadget. Είναι μία γενική στάση που θα έπρεπε να έχουμε όλοι μας.

Πρόκειται για ένα φορτιστή που δουλεύει με ηλιακή ενέργεια. Και όχι γενικά κι αόριστα κάποιο φορτιστή. Κάνει για το μεγαλύτερο μέρος φορητών συσκευών. Από κινητά τηλέφωνα μέχρι iPod και PSP. Μπορεί να πάρει ρεύμα είτε από τον ήλιο είτε μέσω USB. Μόλις φορτίσει μπορεί να δίνει ρεύμα σε ένα iPod για 18 ώρες, κινητό τηλέφωνο για 44 ώρες, PSP για 22 ώρες και πολλά ακόμα.

Έρχεται με πλήρη γκάμα από βύσματα, ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας. Σύμφωνα με το site, κάνει για τις συσκευές: LG Chocolate series, Motorola V66 series και V3 series, Nokia γενικά αλλά και N series, Samsung A288 και D800, Sony Ericsson T28 και K750. Επίσης κάνει για Sony PSP (4mm), Τom Tom sat nav, ψηφιακές μηχανές και φορητούς υπολογιστές παλάμης (PDA).

Ακόμα και οικολογική συνείδηση να μην έχει κάποιος, μπορεί να το πάρει για την ευκολία. Έτσι κι αλλιώς η τιμή του δεν είναι απαγορευτική. Κοστίζει (εάν κάναμε σωστά τη μετατροπή) κάτι λιγότερο από €50 και δίνει πολλούς φορτιστές σε έναν.

Sources : http://www.gadgets.dk/ http://www.shoot.gr

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home