Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Interactive χάρτες καιρού από το Weather.com

Οι νέες χαρτογραφικές λειτουργίες του Weather.com επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται δεδομένα σχετικά με τον καιρό και την πρόβλεψη του, κάνοντας zoom ακόμη και στο δρόμο τους.

Η εταιρεία Weather Channel Interactive συμπεριέλαβε στο website της αυτή τη βδομάδα, τη λειτουργία interactive online χαρτών καιρού, όπου τα δεδομένα της τρέχουσας κατάστασης αλλά και οι προβλέψεις, μπορούν να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε επίπεδο και zoom επιλέξει ο χρήστης.
Η νέα αυτή λειτουργία χρησιμοποιεί τους χάρτες του Microsoft Virtual Earth και είναι διαθέσιμη σε όλες τις επιμέρους σελίδες που παρουσιάζουν τον καιρό για κάθε πόλη. Παρέχει δεδομένα είτε από το radar του Weather.com, είτε από εικόνες δορυφόρων και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν zoom, pan ή να παρακολουθήσουν το animation της πρόβλεψης του καιρού για την περιοχή που επιθυμούν.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας σημειώνουν πως επειδή οι χάρτες ήταν αυτοί που είχαν την περισσότερη κίνηση στο website τους, έψαξαν και βρήκαν τον τρόπο για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη όσον άφορα τη θέαση του καιρού, με τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα δεδομένα που θέλουν και για την ακριβή περιοχή που θέλουν με τη βοήθεια των αναλυτικών χαρτών του Microsoft Virtual Earth. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες μπορούν μέσω των αεροφωτογραφιών να βλέπουν τα καιρικά φαινόμενα και δεδομένα, δίχως να περιορίζονται από την τοπική πρόβλεψη που κάνουν τα περισσότερα sites.
Δοκιμάστε και εσείς την υπηρεσία στο Weather.com και αξιολογήστε την αποτελεσματικότητά της.

πηγή: pathfinder

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home