Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Windows Vista 120 day trial

Ως γνωστόν, η Microsoft κυκλοφόρησε στην αγορά διάφορες εκδόσεις των Windows Vista σε ένα μοναδικό DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος που κοστίζει €199 για την έκδοση των Windows Vista Home Basic είναι ακριβώς όμοιος με εκείνον της έκδοσης Windows Vista Ultimate που κοστίζει €399. Το μοναδικό πράγμα που αλλάζει είναι η άδεια χρήσης, δηλαδή το Serial Number Key. Αν διαθέτετε κάποια από τις φθηνότερες εκδόσεις των Windows Vista και ακόμη δεν έχετε αποφασίσει αν είναι η κατάλληλη για εσάς, η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του λειτουργικού συστήματος χωρίς την εισαγωγή του ειδικού κλειδιού επί 30 μέρες. Για όσους δεν μπορούν να αποφασίσουν μέσα σε 30 μέρες, η εταιρεία παρέχει πλέον τη δυνατότητα παράτασης της χρήσης των Windows Vista έως και τις 120 μέρες.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, εκκινήστε το λειτουργικό σύστημα και εκτελέστε το "Command Prompt" με δικαιώματα administrator. Πληκτρολογήστε "slmgr –rearm" [χωρίς τα εισαγωγικά] και μετά επανεκκινήστε το σύστημα. Ακολουθήστε αυτήν τη διαδικασία την τελευταία μέρα της αρχικής περιόδου των 30 ημερών. Μπορείτε να την επαναλάβετε έως και τρεις φορές, οπότε θεωρητικά [εφόσον δίνετε την εντολή "rearm" στο τέλος κάθε περιόδου 30 ημερών] έχετε 120 μέρες χρόνο μέχρι να ενεργοποιήσετε τα Windows Vista που αγοράσατε.

Πηγή: DailyTech

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home