Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google Maps για Windows Mobile

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της περίφημης υπηρεσίας χαρτογράφησης/πλοήγησης Google Maps για φορητές συσκευές [κινητά τηλέφωνα, pocket PC, smartphones κ.ά.] που χρησιμοποιούν ως λειτουργικό τα Windows Mobile. Σύμφωνα με την Google, η νέα έκδοση διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:



- Επιτρέπει τον εύκολο εντοπισμό των περιοχών/οδικών αρτηριών με μεγάλη κυκλοφορία.

- Δίνει αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης [βήμα προς βήμα].

- Επιτρέπει την αποθήκευση "αγαπημένων" τοποθεσιών και διαδρομών.

- Προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών για επιχειρήσεις σε συγκεκριμένα αστικά διαμερίσματα, προσφέροντας παράλληλα και πληροφορίες για επικοινωνία με αυτές.

- Για αρκετές επιχειρήσεις δίνει αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία τους [ωράριο κ.τ.λ.].

- Οι χάρτες είναι διαδραστικοί και παρέχουν τη δυνατότητα μεγέθυνσης/σμίκρυνσης και μετακίνησης προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ είναι δυνατή η εμφάνιση και φωτογραφιών από δορυφόρους.

- Τέλος, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο πόσα δεδομένα λαμβάνουν από την υπηρεσία [ώστε να υπολογίζουν τη χρέωση που υφίστανται από τον πάροχο/εταιρεία κινητής τηλεφωνίας].

Το Google Maps υποστηρίζει τα Windows Mobile 2003 και μεταγενέστερες εκδόσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το web και να συγχρονίσετε τη φορητή σας συσκευή ή να επισκεφθείτε απευθείας το www.gooogle.com/gmm. Το Google Maps for Mobile είναι διαθέσιμο και σε άλλες εκδόσεις για Palms, Blackberrys, Motorola, Nokia και άλλες φορητές συσκευές.

Πηγή: Download Squad

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home