Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το ESET NOD32 Antivirus την πρώτη θέση για το 2006



Το ESET NOD32 Antivirus απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και την πρώτη θέση στα συγκριτικά τεστ του Antivirus Comparatives κερδίζοντας τον τίτλο "Overall winner 2006". Η ετήσια αναφορά του AV-Comparatives περιλαμβάνει αποτελέσματα από όλα τα τεστ του 2006 μεταξύ 15 λύσεων antivirus. Το ESET ΝOD32 Antivirus είναι ένα από τα τέσσερα προϊόντα που απέσπασαν τον τίτλο Advanced+ και στα τέσσερα τεστ που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο και Νοέμβριο του 2006, στα εργαστήρια του AV-Comparatives.

Τα AV-Comparatives δοκιμάζουν τα προϊόντα στην προληπτική ανίχνευση κατ’ απαίτηση [On-Demand], στην ταχύτητα ανίχνευσης και στο μικρότερο αριθμό λανθασμένων συναγερμών. Το ESET NOD32 είχε τις μεγαλύτερες επιδόσεις στα τεστ προληπτικής ανίχνευσης [Proactive On-Demand Detection], γεγονός που αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας ThreatSense Advanced Heuristics που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να ανιχνεύει νέες, άγνωστες ψηφιακές απειλές.

Ακόμα, το ESET NOD32 παρουσίασε το χαμηλότερο ποσοστό λανθασμένων συναγερμών συγκριτικά με άλλα προϊόντα. Ιδιαίτερο ρόλο στην ανάδειξη της "κορυφαίας λύσης" για το 2006 έπαιξε και η ταχύτητα των προϊόντων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, η ταχύτητα του ESET NOD32 Antivirus σε κατ’ απαίτηση [On-Demand] σάρωση ήταν 7MB ανά δευτερόλεπτο, κατατάσσοντάς το πρώτο στη λίστα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι επιτυχίες του και στα εργαστήρια του Virus Bulletin. To ESET NOD32 απέσπασε από το Virus Bulletin το 41ο βραβείο για 100% επιτυχή ανίχνευση ψηφιακών απειλών. Έτσι, συνεχίζει να ηγείται της κατάταξης, στην οποία ακολουθούν οι Kaspersky και Symantec με 35 βραβεία.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home