Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



TIM - Vodafone:Yπηρεσία εθνικής περιαγωγής



Την πιλοτική λειτουργία της υπηρεσίας εθνικής περιαγωγής στα δίκτυα τους ανακοίνωσαν οι εταιρείες Vodafone και TIM Ελλάς, από σήμερα, 18 Ιανουαρίου, στα νησιά της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, συμπεριλαμβανόμενου του Μεσσηνιακού κόλπου και της Πύλου.

Στο διάστημα των δύο επόμενων μηνών, η -σε δοκιμαστικό επίπεδο- συνεργασία, θα καθιστά δυνατή την αμφίδρομη χρήση των δικτύων των δύο εταιρειών, με στόχο την κάλυψη μεγαλύτερης μάζας των συνδρομητών τους. Αυτοί θα μπορούν, σε περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο από της μιας εταιρείας αλλά που υπάρχει πρόσβαση μέσω της άλλης, να μεταπηδήσουν σε αυτό δίχως κάποια ορατή αλλαγή στην παρεχόμενη υπηρεσία ή να απαιτείται κάποια άλλη κίνηση από πλευράς τους.

Στόχος της πιλοτικής λειτουργίας είναι η διερεύνηση του κατά πόσο είναι εφικτή σε πανελλαδικό επίπεδο και για όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη επικοινωνία ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας με δύσμορφο γεωγραφικό τοπίο. Η υπηρεσία δεν θα συνοδεύεται από κάποιο πρόσθετο κόστος, ούτε θα είναι άμεσα ορατό το ποιο εκ των δύο δικτύων χρησιμοποιείται, ενώ ένα ποσοστό των συνδρομητών θα λάβουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την αναβάθμιση της SIM κάρτας τους μέσω SMS, με αποτέλεσμα την εύκολη μετάβαση του τηλεφώνου τους σε συνθήκες εθνικής περιαγωγής.

πηγή: www.pathfinder.gr

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home