Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



DVD Μπομπ Σφουγγαράκης #2 ...




Μπομπ Σφουγγαράκης #2

Την επόμενη φορά που η καλή σας θα αρχίσει τα «Είσαι ανώριμος… κάνεις σα μικρό παιδί…» μπορείτε να αποφύγετε την κουβέντα ελπίζοντας πως θα βαρεθεί και θα σταματήσει με αυτό το DVD. Αν δεν τα καταφέρετε, τουλάχιστον θα απολαύσετε 8 επεισόδια του Μπομπ.

Στο Μπομπ Σφουγγαράκης #2: Σπίτι μου ανανάκι μου, θα βρείτε τα:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΙΤΣΑΣ
Ο κύριος Καβούρης υποχρεώνει τον Μπομπ και τον Καλαμάρη να κάνουν την πρώτη πετυχημένη παράδοση πίτσας του "Τραγανού Κάβουρα".


ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΝΑΚΙ ΜΟΥ
Όταν παράσιτα καταστρέφουν το σπίτι από ανανά, ο Μπομπ αναγκάζεται να μείνει με τον Πάτρικ και τον Καλαμάρη -με καταστροφικά αποτελέσματα.


Ο ΓΟΡΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καθώς παρακολουθούν τις επαναλήψεις της αγαπημένης τους σειράς, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Πάτρικ μαθαίνουν ότι οι πρωταγωνιστές-υπερήρωες ζουν τώρα σε ένα κοντινό γηροκομείο.

ΠΙΚΛΕΣ
Ένας αγενής πελάτης κατηγορεί άδικα τον Μπομπ πως ξέχασε να του βάλει πίκλες.

ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ
Είναι ώρα για την εβδομαδιαία επιλογή επιτηρητή κτιρίου στην σχολή οδήγησης της κυρίας Παφ και, προς μεγάλη της απογοήτευση, είναι σειρά του Μπομπ.

ΤΣΟΥΧΤΡΟΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ
Ο Μπομπ παίρνει μια άγρια τσούχτρα για κατοικίδιο. Δυστυχώς όμως, σύντομα ανακαλύπτει πως οι τσούχτρες αναπαράγονται ταχύτατα, και καταλαμβάνουν το σπίτι του.

Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΙ
Η Σάντι αναλαμβάνει την εκτόξευση ενός πυραύλου στο διάστημα.

ΟΙ ΤΡΙΖΑΤΕΣ ΜΠΟΤΕΣ
Ο κύριος Καβούρης πουλάει στα κρυφά ένα ζευγάρι τριζάτες μπότες στον Μπομπ. Ο Μπομπ τις λατρεύει αμέσως και με τον ήχο του τριξίματος φτάνει σε νέα επίπεδα επικοινωνίας.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home