Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τα επόμενα Windows

Ακόμη δεν είδαμε τα Vista και το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα Windows: η κωδική τους ονομασία είναι Windows "Seven" και οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2009.

Από το site για downloads της Microsoft διέρρευσε μια παρουσίαση σε PowerPoint, η οποία είχε δημιουργηθεί από στέλεχος της Microsoft Δανίας, και η οποία περιέχει γενικές πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις του επόμενου λειτουργικού συστήματος Windows, τόσο για τους απλούς χρήστες, όσο και για τους επαγγελματίες. Η παρουσίαση αυτή πρωτοπαρουσιάστηκε από το site AeroXperience , ωστόσο το link για την επίμαχη παρουσίαση φαίνεται ότι έχει απενεργοποιηθεί από τη Microsoft. Η παρουσίαση που έχει ημερομηνία 31 Ιανουαρίου, περιλαμβάνει πολλαπλά σημεία βελτίωσης και καθιστά προφανές ότι η Microsoft έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου λειτουργικού της συστήματος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια χρονιά που αναμένεται η επόμενη έκδοση των Windows θα εμφανιστεί και το επόμενο Office (με την προσωρινή κωδική ονομασία Office 14). Οι τρεις βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους περιστρέφονται οι βελτιώσεις είναι το desktop, η διαχείριση του συστήματος και η ασφάλεια. Ακολουθούν δύο σελίδες από την παρουσίαση στην οποία φαίνονται ορισμένοι τομείς βελτίωσης που επιδιώκει η Microsoft.

Πηγή: pcmagazine / AeroXperience

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home