Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Οι 100 δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Google

Ένα νέο χαρακτηριστικό πρόκειται να προσθέσει η Google στην μηχανή αναζήτηση της, εμφανίζοντας πληροφορίες σχετικά με τις «ζωντανές» και καθημερινές αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο.

Όπως έγινε γνωστό, το σχετικό διάγραμμα ή η λίστα με αυτές τις αναζητήσεις πρόκειται να ανανεώνεται αρκετές φορές μέσα στην ημέρα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις τάσεις και στα ενδιαφέροντα που διαμορφώνουν τα εκατομμύρια χρηστών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναζητήσεις σχετικές με πορνογραφικό περιεχόμενο, προβλέψεις καιρικών συνθηκών αλλά και γνωστών ιστοσελίδων όπως το myspace δεν θα συμπεριλαμβάνονται στις σχετικές λίστες. Ο τεχνικός λογισμικού Amit Patel, που εργάστηκε πάνω στο συγκεκριμένο project, δήλωσε ότι η υπηρεσία αυτή θα βοηθήσει να καταλάβουμε πράγματα που συμβαίνουν στο διαδίκτυο τα οποία μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε.

Πέρα πάντως από τη ικανοποιημένη περιέργεια αρκετών απλών χρηστών, σύμφωνα με τον Patel, σημαντικότερη θα είναι η προσφορά του νέου αυτού χαρακτηριστικού σε αναλυτές ή ερευνητές του web αλλά και σε δημοσιογράφους οι οποίοι αναζητούν ειδήσεις που θα νιώσουν τον παλμό της στιγμής καθιστώντας τες όσο το δυνατόν πιο επίκαιρες.

πηγή: pathfinder

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home