Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέος ΚΟΚ από το Σαββατοκύριακο..

http://www.focusmag.gr/id/files/72166/w_w_KOK.jpg

Σε ισχύ τίθεται από το Σαββατοκύριακο ο νέος ΚΟΚ, με στόχο να μειωθούν τα φονικά τροχαία να μπει τάξη στους δρόμους και να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία (λέω εγώ).

Ζώνη ασφαλείας υποχρεούνται να φορούν πλέον οι οδηγοί των ταξί, των λεωφορείων και φορτηγών, ακόμη και οι αστυνομικοί. Ζώνη ασφαλείας θα φορούν υποχρεωτικά και οι επιβάτες των ΚΤΕΛ, όπως και όσοι κάθονται στην μπροστινή θέση των ταξί.

Φωτιά παίρνουν εν τω μεταξύ τα πρόστιμα και διπλασιάζονται. Για μη χρήση ζώνης και παραβίαση των λεωφορειολωρίδων το πρόστιμο ανέρχεται στα 166 ευρώ. Ποσό 334 ευρώ καλούνται να πληρώσουν όσοι παραβιάσουν το "στοπ", ενώ θα αφαιρείται το δίπλωμα από όσους σταθμεύουν σε ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες ή παραβιάζουν φυλασσόμενη διάβαση τρένων.

Κατεβάστε τον νέο ΚΟΚ από εδώ

πηγή: Ant1

Labels: ,

2 Comments:

At 03 June, 2007 20:59 Anonymous Anonymous said...

Μάστορά μου καλά τα λες αλλά ποιος να σε ακούσει?Να σε ακούσουν οι αρχιμασόνοι που θέλουν πάντοτε τον απλό λαό να πληρώνει για να μη μπορεί να ορθοποδήσει ποτέ? Να σε ακούσει ο μπάτσος που θα σε γράψει και θα σου πάρει ένα μηνιάτικο, αλλά ο ίδιος εκτός υπηρεσίας δεν πρόκειται ποτέ να πάρει την παραμικρή κλήση (η λεγόμενη συναδελφική αλληλεγγύη)? Να σε ακούσουν αυτοί που έβγαλαν τον ΚΟΚ, αλλά όντας κυβερνητικά τσιράκια δεν πρόκειται να θιγούν ποτέ από αυτόν ή ακόμη και αν θίγονται δεν τους απασχολεί διότι πληρώνονται έναν σκασμό λεφτά? Να σε ακούσουν αυτοί που τρώνε όσο 'λάδι' παράγει η Κρήτη για να δώσουν το ροζ χαρτάκι σε όποιον 'λαδέμπορα' τους δώσει τον ανάλογο τενεκέ, αλλά δεν θα έβαζαν ποτέ την οικογένειά τους στο αυτοκίνητο του Νέου οδηγού που για τον οποίο μόλις υπέγραψαν ότι είναι ικανός να οδηγεί?

 
At 04 June, 2007 01:20 Anonymous MinOtaVrS said...

Δυστυχώς έχεις δίκιο αλλά που να το βρείς ... :)

BTW έστω και μία ζωή να σωθεί από τα εξοντωτικά πρόστιμα του νέου ΚΟΚ για εμένα είναι κέρδος.

 

Post a Comment

<< Home