Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Kρίμα για τις Σέρρες

Ìéá üøç ôçò êåíôñéêÞò ðëáôåßáò ôùí Óåññþí


Πριν λίγο καιρό επισκέφθηκα με κάτι φίλους την πόλη των Σερρών και είπαμε να πιούμε έναν καφέ και να δοκιμάσουμε τα τοπικά γλυκά στην κεντρική πλατεία . Προτιμήσαμε ένα μικρό cafe το οποίο είχε πολλά από τα τοπικά γλυκά, η εξυπηρέτηση άμεση και τα γλύκα πεντανόστιμα αυτό όμως που μας έκανε πολύ κακή εντύπωση ήταν ότι το μαγαζί δεν διέθετε τουαλέτα. Όταν ρωτήσαμε που είναι μας ενημέρωσαν ότι το μαγαζί δεν έχει WC αλλά επειδή το κτίριο το διαχειριζόταν ο δήμος θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δημοτικές τουαλέτες οι οποίες ήταν στα 50 μετρά.
Όταν πήγαμε εκεί διαπιστώσαμε ότι ο καθένας μας έπρεπε να πληρώσει κατά την έξοδο 1 € για τα 2 φύλλα χαρτί υγείας που μας έδωσαν κατά την είσοδο !!

Πανοραμική θέα των Σερρών

Όταν το έκανα θέμα τόσο στο μαγαζί όσο και σε αυτούς που απαιτούσαν με brutal τρόπο τα χρήματα , οι δικαιολογίες που ακούστηκαν ήταν από αστείες έως περίεργες, με αποτέλεσμα να μας αφήσουν τις χειρότερες εντυπώσεις . Αν όλα αυτά τα εξωπραγματικά που ειπώθηκαν είναι αλήθεια, τότε είναι κρίμα και άδικο για τον Δήμο Σερρών γιατί έτσι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις σε όλους αυτούς που επισκέπτονται την πόλη τους για πρώτη φορά. Για την ιστορία τα χρήματα πληρώθηκαν κανονικότατα μην θέλοντας να δημιουργήσουμε περισσότερη αναστάτωση !!

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home