Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αντιηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτου


Σήμερα αποφάσισα να περάσω στο Χ-Τrail αντιηλιακές μεμβράνες του Γερμανικού εργοστασίου GARWARE POLYESTER INTERNATIONAL το ραντεβού κλείστηκε το πρωί στο Glass Center που βρίσκεται στην Κ. Καραμανλή 55 στην Θεσσαλονίκη.
Tο περιβάλλον άψογο και η αντιμετώπιση που έτυχα από τα παιδιά εκεί ήταν παροιμιώδης (μέχρι και πυτόγυρα κεράσανε). Οι δουλειά τους υποδειγματική και με την πρέπουσα προσοχή στο αν μη τι άλλο δύσκολο και αρκετά τεχνικό εγχείρημα τοποθέτησης των μεμβρανών στο Χ-Τrail. Οι ώρες που έκατσα εκεί ήταν άκρως εποικοδομητικές και έμαθα πολλά πράγματα σχετικά με το αντικείμενό συζητώντας μαζί τους. Για αυτούς που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και θέλουν να το επισκεφθούν το Glass Center δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής και πιστοποίηση του Γερμανικού Οργανισμού MPA NRW η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και επιδεικνύεται όποτε σας ζητηθεί σε έλεγχο των οργάνων της Τροχαίας.

Labels: , ,

2 Comments:

At 26 June, 2007 19:58 Anonymous decoding said...

Πόσο κοστίζουν, αν επιτρέπεται?

 
At 26 June, 2007 19:58 Anonymous MinOtaVrS said...

Γιάννη αναλογα με το αυτοκίνητο και τα ποσα παράθυρα έχει αλλάζει και η τιμη για την ιστορια έδωσα 250€ στο δικό μου..

 

Post a Comment

<< Home